Villa Kilpisjärvi

Ainutlaatuista lomanviettoa Kilpisjärven upeissa maisemissa.

Villa Kilpisjärvi tarjoaa kolme korkeatasoista lomahuoneistoa Kilpisjärven kylän parhaalla paikalla Saanatunturin juurella. Villa Kilpisjärvi sijaitsee rauhallisella omakotitalo-alueella, jossa ei ole läpikulkuliikennettä. Pihalla voi nauttia suurenmoisesta järvi- ja vuoristomaisemasta. Viihtyisää pihapiiriä täydentävät isot terassit, kivipatiot ja kesäkeittiö. Talon takana olevassa rinteessä on Lapin kota, jossa avotulilla vietetyt hetket kruunaavat Kilpisjärven loman.

Kylän monipuoliset palvelut ovat vain 300 metrin kävelymatkan päässä: K-Market, Alkon tilauspalvelu, Nesteen huoltoasema, lääkekaappi, Matkahuolto ja linja-autopysäkki. Kylässä on myös ravintoloita ja ohjelmapalveluyrityksiä. Vaellusreitti ja hiihtolatu Saanalle lähtevät aivan tontin nurkalta, ja moottorikelkkailijat pääsevät matkaan heti pihalta.

Villa

1. HALTI

HALTI on tilava ja valoisa n. 85 m² edustustason huoneisto 1-8 hengelle. Olohuoneesta, makuuhuoneesta sekä saunasta on unohtumattomat näkymät Kilpisjärvelle sekä Norjan ja Ruotsin suurtuntureiden yli tuhatmetrisille huipuille. Haltissa on täydellinen avokeittiö kaikin koneellisin mukavuuksin, ruokailu- ja olohuone sekä kolme makuuhuonetta. Isossa saunassa voi nauttia joko sähkökiukaan tai puukiukaan löylyistä. Olohuoneen muhkea NunnaUuni-vuolukivitakka lämmittää mukavasti ja luo leppoisaa tunnelmaa ulkoilupäivän päätteeksi. Olohuoneesta pääsee omalle aurinkoterassille ja kivipatiolle ihailemaan järvi- ja tunturimaisemaa.

Varustus:
Täysin varustettu keittiö: astianpesukone, jääkaappipakastin, sähköliesi ja liesituuletin, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin, ruoanvalmistusvälineet ja astiasto.

Olohuoneessa takka, taulutelevisio, satelliittivastaanotin, dvd-soitin, radio/cd-soitin. Kolme makuuhuonetta, joista yhdessä on parivuode ja kahdessa erilliset vuoteet. Olohuoneen sohva toimii tarvittaessa kahden henkilön lisävuoteena.

Sauna, jossa sähkökiuas ja puukiuas sekä suihkullinen pesuhuone. Erillinen wc. Hiustenkuivaaja. Iso kuivauskaappi eteisessä. Silityslauta ja rauta.

2. SAANA

SAANA on n. 50 m² korkeatasoinen huoneisto 2-5 hengelle. Täydellinen keittiö koneellisin mukavuuksin, ruokailu/olohuone. 1 makuuhuone parivuoteella ja olohuoneen sohvasta teet kätevästi vuoteen (myös lisävuode mahdollisuus).
Vuolukivinen takka luo tunnelmaa ja lämmittää mukavasti. Oma aurinkoterassi ja kivipatio. Näköalat Kilpisjärvelle sekä Ruotsin ja Norjan suurtuntureille. Makuuhuoneesta näkymä Saanalle.

Saana huoneistossa on oma iso sauna. Sauna on varustettu sähkökiukaalla. Saunasta on näkymät Kilpisjärvelle ja tuntureille.

Varustus:
Täysin varustettu keittiö, astiasto, astianpesukone, liesi-uuni, liesituuletin, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvin-ja vedenkeitin, leivänpaahdin, taulutelevisio(satelliittivastaanotin)DVD-soitin, radio-kasetti-CD-soitin, hiustenkuivain, yms.

3. MALLA
MALLA on viihtyisä ja edullinen n. 27 m² yksiö 1-3 hengelle. Malla-huoneistosta on kaunis näkymä Saanatunturille.

Varustus:
Täysin varustettu keittiönurkkaus: astianpesukone, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin, ruoanvalmistusvälineet ja astiasto. Oleskelutilassa taulutelevisio, satelliittivastaanotin, dvd-soitin, radio/cd-soitin.

Huoneistossa on kaksi vuodetta, jotka voi myös yhdistää parivuoteeksi, ja vuodesohvasta saa vuoteen aikuiselle tai kahdelle pienelle lapselle. Eteisessä on suihku/wc sekä pieni kuivauskaappi.

Villa Kilpisjärven vieraiden yhteiskäytössä:
Villa Kilpisjärven Kota sijaitsee pihapiirin korkeimmalla paikalla, josta on esteettömät näkymät Kilpisjärvelle, Saanatunturille sekä Ruotsin ja Norjan suurtuntureille. Kota on käytössä kaikkina vuodenaikoina. Kotaan voi tehdä tulet jopa 10 hengen porukalle hiihtolenkin tai vaellusretken päätteeksi. Pehmeillä porontaljoilla on mukava nauttia elävästä tulesta, itse valmistetusta kotaruoasta ja hyvästä seurasta. Tulilla kerrataan päivän tapahtumat ja suunnitellaan uusia.

Kesäkeittiön muuratussa tulisijassa grillataan herkut ja loimutetaan kala avotulella. Kalastajalle kesäkeittiön savustuspönttö on oiva apu.

Puuvaja/suksihuolto on Log45 Kannalan valmistama piharakennus, joka palvelee Villa Kilpisjärven vieraita takka-, sauna- ja kotapuiden varastona sekä suksien voitelu- ja huoltotilana. Siellä voi myös säilyttää ja kuivattaa omia retkeilyvarusteita.

 

Kelikameran kuvassa Villa Kilpisjärvi keskellä kuvaa. Saana näkyy taustalla. Kuva on korkeintaan 10 minuuttia vanha.

https://liikennetilanne.fintraffic.fi/listanakyma?list=cameraPictures&cameraId=C14535&cameraPanId=C1453508